Имате сериозен проблем с покрива, за който можем да помогнем?

hidroizolacia-na-blokХидроизолирането на покрив, външна тераса и/или входна козирка е сред най-често търсените услуги в нашия бранш. Освен от външни фактори като например климатичните условия, качественото полагане на хидроизолационните материали зависи най-вече от професионализма и старанието на служителите на фирмата, извършваща ремонта.

За съжаление, все по-често ни се налага да работим след фирми и хора, които са полагали хидроизолация некачествено. Клиентите са били примамени от ниски цени и големи обещания за бърза работа и гаранции. Когато започнат течовете и задържането на влага обаче, тези псевдо майстори „изчезват“ и спират да отговарят на телефоните си. В такива ситуации се налага да къртим плочки и хидроизолация, за да достигнем до здрава основа на покрива, терасата и/или козирката. Това оскъпява неимоверно ремонта и в крайна сметка стигаме до старата поговорка „евтиното излиза скъпо“. Призоваваме всички, които възнамеряват да правят ремонти, да се информират много внимателно за фирмите, с които смятат да работят. Макар това да отнема време, то със сигурност ще си спестите пари и нерви в дългосрочен план.

Ние от Хидрострой88 винаги се стараем да работим така, че след нашата намеса комфортът на клиентите ни да бъде осигурен. Не се подлъгвайте по евтини обещания и големи думи, а се доверете на истински професионалисти, които не претупват пипкавата работа.

Ще започнем ремонта на Вашия покрив, тераса или входна козирка с внимателен оглед. След това ще изготвим ценова оферта и списък с дейности, които ще извършим. Ако ни се доверите, ще Ви предложим висококачествената хидроизолация и професионално отношение към Вашите проблеми.

Хидроизолация

1. Почистване на покривната площ   1,00 лв/м2
2. Изкърпване, където е необходимо   1,00 лв/м2
3. Грундиране на основата с битумен грунд   1,80 лв/м2
4. Полагане на един пласт усилен воалит с посипка (4 кг)   6,00 лв/м2

Всичко труд и материали

9,80 лв/м2

Реализирани обекти
Огледи на обекти
Доволни клиенти
Препоръки
Ремонт на покриви
Ремонт на покриви
11,80 лв/м2
Хидроизолация
Хидроизолация
9,80 лв/м2
Дървена конструкция
Дървена конструкция
70,00 лв/м2
Улуци и водосточни тръби
Улуци и водосточни тръби
10,50 лв/л.м
Тенекеджийски услуги
Тенекеджийски услуги
по договаряне
Надстройка на таванска стая
Дървена конструкция
договаряне
ТОП МАТЕРИАЛИ, ИЗПОЛЗВАНИ ОТ НАС